2014. május 6., kedd

Ez lesz az első!

Elég nehéz elkezdeni valamit, valami olyat, ami ha nem is lesz korszak alkotó, de mégis, úgy érzed szeretnéd megosztani másokkal. Pláne úgy, hogy a témáról számtalan jobbnál jobb leírást tanulmányt is olvashatsz, feltéve ha belevetetted magad a témába. És persze marketing szempontból sem utolsó egy Web áruháznak valamilyen blogon is nyomulni, hisz ha sok az olvasó, akkor feltehetőleg az üzlet is jobban pörög.

Hát igen, mi egy Web áruház vagyunk, mosható pelenkákkal forgalmazunk és már nagyon régóta ezt csináljuk, bla,bla,bla...

De ez kit érdekel?

Hisz nem azért kattintottál ide, hogy megismerd mi mennyire profik vagyunk az eladásba. Zárójelben jegyezném meg. (pedig azok vagyunk) Igazából el vagy tévedve, össze vagy zavarodva. Túl sok információ kevereg a fejedben, ahol rendet kellene tenni.

Tegyük meg és rakjunk rendet, legalábbis pelenka fronton.

Babát vársz!  Gratulálunk!

Gyermeked születésével szülővé válsz és számtalan olyan döntést kell meghoznod ami már nem csak saját, hanem születendő gyermeked életére is hatással van. A gyermeked élete első 2 évében napi 24 órát tölt el pelenkában. Nem mindegy, hogy ezen időszak alatt milyen anyagokkal érintkezik a bőre és hosszú távon ez milyen hatással lesz fejlődésére.

Eldobható pelenka használatával napi átlagos mennyiséggel, 6 pelenkával számolva, 2 év alatt gyermeked 4380 db pelenkát használ el. Ezek a pelenkák a szeméttelepeken végzik és évek alatt bomlanak le, súlyos természeti károkat okozva ezzel az élővilágnak és a környezetünknek.

A mosható pelenka minden az egyben pelenka ami azt jelenti, hogy a pelenka már mindent tartalmaz ami a pelenkázáshoz szükséges, és csak egyszer kell megvenned, nem kell havonta költende rá ellentétben az eldobható pelenkával.

TE MIT VÁLASZTANÁL?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése